• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca7
Acreditacions

Sport and Exercise Sciences

Batxillerat Científic i Tecnològic + Edexcel BTEC Level 3 90-credit Diploma in Sport and Exercise Sciences + Grau Mitjà d'Ensenyaments Esportius - 1r nivell de Tècnic Esportiu

Per a nosaltres, cada batxillerat és diferent i, per tant, cal abordar-lo d'una manera especial. Al Montcau-La Mola apostem per uns batxillerats que combinin els coneixements amb la professionalització, les actituds i les aptituds, que ofereixin un nivell d'idiomes verificat per Cambridge i un enfocament internacional dels estudis.

En el cas del batxillerat Esportiu, es pot realitzar un BTEC de 90 crèdits i seguir el currículum de l'itinerari català científic i tecnològic, la qual cosa també comportarà assolir una formació bàsica com a entrenador (titulació oficial de Grau Mitjà d'Ensenyaments Esportius amb el 1r nivell de Tècnic Esportiu).

Itinerari recomanat especialment per a aquells joves als quals els agradi l'esport i que vulguin accedir als estudis superiors de les branques de coneixement de l'Esport, Ciències, Ciències Socials i Jurídiques, Enginyeria i Arquitectura i Ciències de la Salut, i també a tots els Cicles Formatius de Grau Superior.

Procés de sol·licitud de plaça obert. Per a més informació cliqueu aquí.

 

 

Avis Legal Politica de Privacitat Politica de Cookies

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n � 08230 Matadepera � Tel.: 937 870 825 � escolamontcau@montcau.net