• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Acreditacions

Referència històrica

L'entitat Promoció d'Escoles va ser creada l'any 1965, fruit de l'esperit emprenedor d'unes famílies catalanes, residents a Terrassa, liderades pel senyor Agustí Abad, que desitjaven donar als seus fills una educació i una formació innovadores, fomentada en els valors, en la cultura per l'experimentació i l'esforç, dotada amb els millors recursos humans, tècnics i tecnològics i amb unes instal·lacions de qualitat i capdavanteres respecte del sector de l’educació.

Aquell mateix any Promoció d'Escoles va fundar l'escola Montcau - La Mola, al municipi de Matadepera, com escola catalana, laica, mixta, arrelada a tot el Vallès Occidental, basada en tots aquests principis i amb una extensió de més de 20.000 m2 en plena natura.

En tots els anys d'història, l'entitat Promoció d'Escoles s'ha anat consolidant fins a oferir un projecte d'escola que abraça de 0 a 18 anys, amb la Llar d'infants Els Pinetons i l'Escola Montcau - La Mola.

Els Pinetons i Montcau - La Mola s'han distingit per oferir un ensenyament capdavanter i de qualitat utilitzant les tècniques pedagògiques més avançades i troben els seus puntals en el tracte personalitzat amb alumnes i pares, en el rigor, en l'exigència i en el bon tracte, així com en la valoració de la feina ben feta i l'esforç personal.

Quan va néixer el projecte educatiu, l'any 1965, es va tenir el coratge de proposar una educació integral, mixta, laica, arrelada a l'entorn i oberta a la comarca. Avui evoluciona obrint-se a Europa, potenciant el treball d'investigació i l'ús dels recursos tecnològics i, sobretot, oferint als alumnes un currículum a partir del qual dominen els aprenentatges instrumentals, les diferents formes d'expressió i el coneixement de les llengües, elements que facilitaran als nostres nois i noies de Montcau - La Mola la inserció a Europa, el marc on, en un temps no massa llunyà, s'hauran de desenvolupar.

Comptem amb un nombrós equip estable de professionals d'alt nivell docent i humà, que treballen de forma coordinada i dirigida, alhora que es reciclen i formen continuadament. Professionals assequibles, capaços d'atendre totes les individualitats de la comunitat educativa i mantenir unes Escoles de qualitat.

Potenciem el plurilingüisme a través de l'aprenentatge de diverses llengües (català, castellà, anglès, alemany i francès) perquè creiem que, si bé és important estar arrelat a la pròpia cultura, també és necessari donar als nois i noies un bagatge cultural, lingüístic i tecnològic per tal que, en la seva edat adulta, es puguin comunicar amb la ciutadania europea amb facilitat.

Construcció de l'Escola. Any 1965
Laboratori. Any 1965
Instal·lacions esportives. Any 1965
Avis Legal Politica de Privacitat Politica de Cookies

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n � 08230 Matadepera � Tel.: 937 870 825 � escolamontcau@montcau.net