• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Acreditacions

Departament d'infermeria

L'escola compta amb un servei d'infermeria propi amb una infermera titulada durant totes les hores lectives. Pretenem donar cobertura als possibles accidents i imprevistos de salut que sorgeixin durant l'horari escolar.

També hi ha distribuïdes per tots els edificis farmacioles escolars amb el material necessari per permetre l'actuació del professorat en cas de necessitar unes primeres cures. El seu contingut es revisa periòdicament per tal de controlar les dates de caducitat i assegurar que tot està en bon estat. A més, comptem amb un Equip de Desfibril·lació Extern Semi Automàtic per a casos d'aturades cardio respiratòries i que els responsables de l'escola han rebut la formació que els acredita per a utilitzar-lo (Curs de Suport Vital Bàsic + DEA).

Des de la infermeria també proporcionem cures i assistència a alumnes amb patologies cròniques i agudes, ens coordinem amb el menjador de l’escola per tal de confeccionar els menús dels alumnes així com també les dietes especials (al·lèrgies o intoleràncies alimentàries).

Col·laborem amb el Programa Salut i Escola del Servei Català de la Salut, pel qual es porten a terme les vacunacions dels alumnes a partir de sisè de primària. A més, es promou l’educació per la salut i la prevenció entre l’alumnat a través de xerrades i treballs específics.

 

Elisenda Salomó

Nº Col·legiada: 08-060728

Contactar · Nota legal · Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n · 08230 Matadepera · Tel.: 937 870 825 · escolamontcau@montcau.net