• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Seguim imparables!

Activitats d'estiu

19-07-2018

Les activitats del Club Montcau per aquest estiu segueixen imparables: tallers, contes, activitats al bosc, jocs en anglès, futbol, piscina i... la gran guerra d'aigua!!

 

Si voleu seguir totes les activitats, seguiu-nos a les xarxes socials de...

Escacs: entrega de diplomes

11-07-2018

Ja fa uns dies que hem acabat al curs però encara ens queden activitats per segurir recordant! Moltes, amb nostàlgia! És el cas, per exemple, del taller d'escacs en què els nens i nenes de l'escola poden participar!

Fa uns dies vam celebrar...

Guanyadors microrelats

09-07-2018

Divendres també es va celebrar un acte per anunciar els guanyadors del concurs de microrelats! Aquesta activitat, promocionada per l'Ajuntament de Matadepera, està vinculada amb el Dia Internacional de la Dona (commemorat el passat 8 de març).

Els...

La millor nota de selectivitat

De Matadepera

06-07-2018

Un reconeixement a la feina ben feta: aquest matí l'Ajuntament de Matadepera ha celebrat un acte presidit per l'Alcaldessa, Mireia Solsona, per destacar i valorar la feina feta al batxillerat dels alumnes de l'Institut de Matadepera i la nostra escola. S'ha posat de manifest que les alumnes en obtenir...

Iset Segura: Campiona d'Espanya

Interseries de catamarans

02-07-2018
L'exalumna de la nostra escola i que cursa el batxillerat a ESART Centre d'Estudis, Iset Segura, s'ha proclamat -amb el seu company- campiona d'Espanya en la modalidad interseries de catamarans. Felicitats!
 
Ara tots dos es troben...
Contactar Nota legal Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n 08230 Matadepera Tel.: 937 870 825 escolamontcau@montcau.net