• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Montcau – La Mola estableix un conveni amb el centre d'Educació Musical CEM

06-09-2017

L’escola Montcau – La Mola ha establert un conveni de col·laboració amb el centre d’Educació Musical CEM  de Terrassa. L’acord l’han signat la Sra. Esther Riba, directora pedagògica del Montcau – La Mola, i el Sr. Ramon Rius, de l’escola CEM; reunits al nostre centre.

El grup educatiu Montcau – La Mola estem compromesos en oferir la millor educació possible a tots els nostres alumnes. És per això que s’ha firmat aquest acord entre les dues escoles que permetrà desenvolupar les competències dels nostres infants i joves en l’àmbit musical.

Tots els alumnes podran viure l’experiència de tocar i gaudir de la música en conjunt i es beneficiaran del treball que implica aquesta activitat: L’aprenentatge de la música contribueix d’una forma important en el desenvolupament emocional i cognitiu dels alumnes.

Des de p4 d’educació infantil fins a 6è de primària els infants treballaran coneixements i matèries adequats per cada franja d’edat. Les classes seran guiades per professionals del CEM, al nostre centre.

Estem convençuts que serà un gran èxit i que podrem gaudir durant molt temps d’aquesta col·laboració i de l’orquestra de la nostra escola!

Contactar · Nota legal · Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n · 08230 Matadepera · Tel.: 937 870 825 · escolamontcau@montcau.net