• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Enhorabona Laia Casajoana

23-10-2017

La Laia Casajoana Guardia, que el curs passat feia 2n de batxillerat a la nostra escola, ha obtingut un dels Premis Extraordinaris de batxillerat, concedits al curs 2016-2017, per la Generalitat de Catalunya.

Aquest dilluns 23 d'octubre a les 6 de la tarda, acompanyada per la seva família i la directora de l'escola Montcau - La Mola, Esther Riba, la Laia va rebre el diploma de mans de la consellera d'Ensenyament, Clara Pontsatí.

Per poder accedir a aquestes proves s’han d’haver superat els dos cursos de batxillerat amb una nota mitjana igual o superior a 8,75. Un total de 43 alumnes van aconseguir aquesta menció especial, dels 533 estudiants que es van presentar a les proves.

Volem recordar, també, que la Laia va guanyar un Premi de Recerca en Dret de la Universitat Pompeu Fabra pel seu Treball De Recerca, així com un diploma de les Proves d'Accés a la Universitat (Selectivitat) per haver obtingut una nota igual o superior a 9, a la fase general.

Tot el personal docent ja hem fet arribar la nostra satisfacció a la Laia de forma privada, però també ho volem fer públic amb tots vosaltres. Estem molt contents per la Laia, ja que és un gran reconeixement a la feina feta al nostre centre. Enhorabona Laia!

 

Contactar Nota legal Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n 08230 Matadepera Tel.: 937 870 825 escolamontcau@montcau.net