• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Matí de visites a l'escola

29-11-2017

Matí intens de visites a l’escola Montcau – La Mola! Han estat unes visites molt especials i que han encantat a tots els nens i nenes! N’hi ha hagut gairebé per tothom!

Els Pinetons han rebut ni més ni menys que als bombers! Han vingut equipats amb el camió, les mànegues, i totes les eines i estris que utilitzen! Els nens han estat molt atents a tot el que ens explicaven i han pogut pujar al camió i fer sonar la sirena! També hem ajudat a engegar la mànega!

Els alumnes de 3r de primària han conegut de ben a prop quines són les feines dels Agents Rurals! Han fet una xerrada/debat, ja que els nens han tingut moltes ganes de participar i explicar anècdotes. Els Agents ens han explicat quines són les actituds i comportaments que hem de tenir al bosc i ens han preparat per a la sortida que farem la setmana que ve amb ells.

Finalment, però no menys important, ens han visitat des del Punt Jove de Matadepera, per explicar als nois i noies de secundària els serveis, activitats i instal·lacions que tenen a la seva disposició.

Ja veieu que no hem parat ni un moment, però totes han estat visites i activitats molt profitoses! Agraïm, des d’aquí i un cop més, els professionals que ens han acompanyat aquest matí!

Contactar · Nota legal · Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n · 08230 Matadepera · Tel.: 937 870 825 · escolamontcau@montcau.net