• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Festa de Nadal de Parvulari

20-12-2017

Ahir dimarts 19 de desembre els nens i nenes de parvulari del Montcau - La Mola van celebrar el Nadal. Van ser els primers a fer-ho de tota l'escola i ho van fer acompanyats de les seves famílies, companys i mestres. El pavelló de l'Èpic es va transformar en un autèntic i magnífic auditori per acollir la festa de Nadal! 

La festa de Nadal va girar al voltant de les dates assenyades de les festes nadalenques. El principi de l'acte i de la festa el va protagonitzar l'orquestra de l'escola de música CEM - Montcau, un projecte que hem iniciat aquest any, i que va sorprendre gratament a tots els assistents.

P4B: Anem a veure els pastorets

Els nens i nenes d'aquesta classe ens van interpretar el vers de Nadal "El dimoni", mentre sonaven trons de l'infern. També van cantar la cançó "Les fúries".

P4A: És nit de Nadal

Uns presentadors d'allò més encantadors ens van representar el Diàleg dels Elfs. I tota la classe junta va cantar dues cançons: "So Sleigh Bells" i "Santa Claus is comming to town".

P3B: Preparem l'escudella

Els nens i nenes van anar abocant a una olla molt i molt grossa tots els ingredients per fer una bona escudella de Nadal: galets, pastanaga, pilota, etc. Van cantar la cançó "I'm a chef".

P5B: Els Sants Innocents

Aquesta classe d'infantil ens va traslladar fins al dia de les innocentades i les bromes. En parelles o grups de 3 van anar explicant acudits que van aconseguir fer riure a tot el públic que omplia el pavelló. També van cantar la cançó "A retallar papers".

P5A: Cap d'any

P5A ens va convidar a celebrar el començament de l'any 2018 amb ells. Campanades, raïm i moltes ganes de ballar i passar-ho bé van estar presents en aquesta actuació. Van cantar tres cançons: "Un año más", "12 campanades" i "Les nits no moren mai".

P3A: La nit de Reis

Aquests nens i nenes van fer una carta dels Reis molt i molt especial! En parelles ens van anar explicant quin era el desig (valors) que posaven a la carta que entre tots van anar construint! Vestits amb el pijama per anar a dormir van esperar que els Reis els portessin tot el que havien demanat. També van cantar la cançó: "Ya vienen los Reyes Magos".

Per tancar l'acte, tots els nens i nenes de parvulari van tornar a pujar a l'escenari per cantar tots junts la cançó "M'agrada el Nadal" acompanyats pels professors del CEM.

Podeu veure una galeria de fotos de l'acte aquí.

 

En tornar cap a l'escola van poder visitar l'Ambaixador Reial dels Reis d'Orient que els esperava en una carpa! Tots els nens van poder entregar la seva carta als patges. L'Ambaixador  Reial va ser convidat pels nois i noies de batxillerat!

Podeu veure una galeria de fotos aquí.

Contactar Nota legal Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n 08230 Matadepera Tel.: 937 870 825 escolamontcau@montcau.net