• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Menjador amb les famílies

02-10-2018

En aquesta notícia al nostre web, ampliem i compartim la informació sobre l'activitat Menjador amb les famílies. No us perdeu l'oportunitat de participar-hi!

Podeu compartir un migdia de 13 a 15 h amb els vostres fills i filles.

Les famílies de P3 i P4 compartiran l'estona de menjador amb els seus fills i filles a les respectives aules, vivint in situ la nova organització que hem iniciat en aquesta etapa.

Les famílies de P5 a 6è de primària pujaran en el menjador gran, per conèixer també el funcionament de la nostra cuina.

Aquesta activitat es pot realitzar a partir del dilluns dia 1 d'octubre de 2018 fins el dijous 20 de juny de 2019, excepte les famílies de P3, que podran venir a partir del gener, ja que durant el primer trimestre estem en un procés d'adaptació.  Podreu venir de dilluns a divendres i els únics dies que no oferirem aquest servei seran quan hi hagi alguna festa interna de l'escola.

Per tal de gestionar bé l'activitat, és important que reserveu dia, amb un mínim de 48 hores d'antelació, via agenda, e-mail o trucant a la secretaria de l'escola. En el cas de fer-ho sense aquest temps de marge, la possibilitat de dinar al menjador dependrà de la disponibilitat de l'espai. Lamentablement, si no hi ha prou espai, no us podreu quedar a dinar.

L'espai del menjador és limitat i us recomanem que per evitar que no pugueu gaudir d'aquesta activitat, no la posposeu als darrers dies de curs.

En el cas de les famílies de P3 i P4 únicament podrem atendre a una família per dia a cada classe.

Us recordem que aquesta activitat té una finalitat educativa i que cal respectar les normes de menjador que hi ha a l'escola.

Preguem la màxima puntualitat, ja que l'activitat comença a les 13 h, amb l'inici del servei del menjador. Per les famílies de P3 i P4 cal estar a l'hora indicada a la secretaria de parvulari on us vindrem a recollir per acompanyar-vos a l'aula. Les famílies de P5 a 6è de primària caldrà que es dirigeixin a la secretaria de primària.

Recordeu que qualsevol retard afecta als nens que estan esperant per dinar.

Els nens podran portar un convidat al menjador, i si aquest convidat no té contractat el servei de menjador, la família que el convida es farà càrrec del cost.

En els cas dels alumnes de P3 i P4 que tinguin germans mes grans, la família podrà decidir si vol compartir aquesta estona en el menjador de primària o a l'aula de P3 o P4

No es podrà portar cap menjar de l'exterior (pastissos, dolços, etc.), cal recordar que tenim nens amb intoleràncies alimentàries i en tot moment estan sota la responsabilitat de l'escola. L'escola té una normativa molt clara en el tema dels caramels, xiclets, etc.

Us agraïm que, un cop acabat de dinar, feu tot el procediment de reciclatge que ensenyem cada dia a fer als nostres alumnes i que ens ompliu el full de valoració de l'activitat.

 

 

 

Contactar · Nota legal · Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n · 08230 Matadepera · Tel.: 937 870 825 · escolamontcau@montcau.net