• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Col·laboració amb la fundació Vicente Ferrer

Article de l'alumna de 1r de batxillerat, Berta Mata

22-01-2019

Els alumnes de primer de batxillerat estem realitzant un projecte per col·laborar amb la Fundació Vicente Ferrer, ja que aquest any tenim la sort d’anar de viatge de final de curs a l’Índia on ens acollirà la Fundació. Veurem els projectes que porten a terme la fundació i col·laborarem amb vàries activitats.

Per aquest motiu volem recaptar diners per aportar a la fundació, i així millorar les condicions de vida de la gent que més ho necessita i que menys recursos té. 

Una de les idees que vem pensar els alumnes, va ser recaptar 2300 euros per construir una casa del projecte de la fundació “hogares decentes”. Per això vam fer una imatge quadriculada d’una casa del projecte i vem vendre els quadrets a 5 euros/unitat. 

Cinc immobiliàries de Matadepera han col·laborat aportant 100 euros cada una. 

El dia de la fira d’artesans de Matadepera (12 de gener) els alumnes vem recaptar 1300 euros, gràcies a que molta gent va comprar quadrets.

Encara falten aportacions per acabar de recollir els 2300 euros que es necessiten per una casa, per això a l’entrada de l’escola es pot trobar el cartell, on podeu participar.

 

Moltes gràcies!

 

 

Contactar · Nota legal · Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n · 08230 Matadepera · Tel.: 937 870 825 · escolamontcau@montcau.net