• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Xocolatada SolidÓria

09-02-2021

Un any més a l'escola ens hem sumat a la iniciativa Xocolatada Solidària: que ajudarà a investigar el càncer infantil. 

 

Cada any es diagnostiquen 1.200 nous casos de càncer en nens i adolescents a Espanya i, només el 80%, aconsegueix superar-lo. És una malaltia completament diferent del càncer de l'adult i, de poc o gens, serveixen els avenços que es fan per aquests darrers. El càncer infantil necessita una investigació específica per poder curar els que encara no tenen cura, i poder aconseguir millors tractaments, amb moltes menys seqüeles, per als que sí que la tenen. 

 

Per aquest important motiu, des de l'escola ens sumem a la 4a Xocolatada Solidària per al Càncer Infantil i participarem organitzant una xocolatada solidària a l'escola:

Quan?

El proper dimarts 16 de febrer.

Parvulari i primària:

Faran una xocolatada popular per berenar amb els diferents grups estables.

ESO i batxillerat:

A l'hora d'esmorzar podran prendre un bon got de xocolata.

Recollida de donatius:

Aquest any farem la recollida de donatius a través dels tutors i tutores de l'escola: a partir del dijous 11 de febrer, els alumnes que ho desitgin poden portar el seu donatiu i entregar-lo als mestres.

 

També podeu fer una aportació de forma online, fent un donatiu directament a https://xocolatadasolidaria.org/landing/donacio.html, posant el codi de l'escola. A més, tindreu els beneficis fiscals propis de les donacions i totes les donacions realitzades participaran en el SORTEIG DE 2 ORDINADORS PORTÀTILS ASUS Chromebook C423.La Xocolatada Solidària porta una consolidada trajectòria al costat de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, centre de referència nacional i internacional en pediatria. Prova d'això és que, amb els fons recaptats en edicions anteriors a través d'accions com la que el nostre centre ha decidit fer aquest any, ha aconseguit impulsar línies d'investigació de càncer infantil com la dels Sarcomes, el Glioma Difús de Tronc -DIPG-, la leucèmia limfoblàstica aguda pediàtrica, el diagnòstic de precisió i medicina personalitzada per a pacients en recaiguda… A més, ha donat suport a projectes assistencials d'ajuda a les famílies afectades i ha impulsat la pionera Unitat d'Oncologia Pediàtrica Integrativa d'Europa.

 

Molts granets de sorra, aconsegueixen fer grans muntanyes. 

Comptem amb vosaltres!

 

 

 

Avis Legal Politica de Privacitat Politica de Cookies

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n ´┐Ż 08230 Matadepera ´┐Ż Tel.: 937 870 825 ´┐Ż escolamontcau@montcau.net