• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Introducciķ a la cultura ārab i l'Islam

30-05-2018

Els nens i nenes de 3r de primària estan desenvolupant un projecte sobre la cultura àrab i l'Islam. Per tal de treballar-ho i aprofundir en el tema, els alumnes han participat en un taller a l'aula. 

Podeu veure vídeos i imatges si feu...

Setmana saludable

30-05-2018

Com bé sabeu aquesta setmana a l'escola i al poble de Matadepera s'organitza la Setmana Saludable: Des de l'escola ens hi hem volgut sumar obrint diverses activitats del Club Montcau perquè les puguin gaudir totes les famílies de...

Graduaciķ 2n de batxillerat

29-05-2018

Ahir dilluns vam celebrar l'acte de graduació dels alumnes de 2n de batxillerat! Amb aquest acte es tanca una etapa a l'escola que en la majoria de casos es remunta ben lluny en el temps!

Va ser un acte on les emocions van tenir un paper protagonista,...

Plants: 3rd of primary

28-05-2018

For the past few weeks, our 3rd graders have been working on Plants. As a final project, we made some posters with all the things we've learned about plants. Today, we went to 1st grade to show them our projects. We had a great time together!

llegir més

Cambridge exams al Montcau - La Mola

23-05-2018

Com bé sabeu l'escola Montcau - La Mola és centre formador i examinador dels prestigiosos i reconeguts exàmens de Cambridge University. Són dies de nervis però esperem que vinguin acompanyats de dies de molta satisfacció en conèixer els...

Guanyem el 4t Torneig Golf a les escoles

22-05-2018

Els alumnes de l'escola participants de la 4a edició del Torneig Golf a les escoles van ser els guanyadors en emportar-se la victòria de les dues categories de la competició: amb handicap i sense handicap.

Aquest any el torneig...

Barbacoa de germanor

17-05-2018

Avui els alumnes participants de l'intercanvi amb nois i noies d'Alemanya, han anat tots junts fins al Torrent de l'Escaiola. Una petita excursió a l'entorn natural de l'escola que va acabar amb un bon dinar! L'objectiu d'aquesta jornada és enfortir els lligams entre els alumnes i cohesionar tot el...

Help Little Red

14-05-2018

Did you know Little Red is a bit naughty? The parvulari children found it out this afternoon on the Little Red version they enjoyed from IPA Productions. Mummy, Little Red and the Wolf asked for their help and they participated with great success!

llegir més

Arriben els estudiants d'intercanvi alemanys

14-05-2018

Aquesta setmana ens visiten els alumnes d'intercanvi de l'escola alemanya Hohentwiel Gewerbeschule de la ciutat de Singen! Aquesta escola i la nostra ja fa més de 25 anys que treballen plegats. 

Hem començat la setmana amb una visita a...

Čxit absolut en el sopar de 1r de batxillerat

11-05-2018

Ahir a la nit més de 70 persones van assistir al sopar que els alumnes de 1r de batxillerat organitzen per a recollir diners pel seu viatge de final de curs i per a la Fundació Vicenç Ferrer.

Aquest sopar s'ha convertit en tota una...

Concurs d'anglčs: P5 i primāria

Setmana d'Europa

10-05-2018

Ahir dimecres els nens i nenes de P5 i tota la primària es van reunir a les grades del camp de gespa de l'escola. Què hi feien tots allà junts? Van celebrar l'entrega de premis dels dibuixos i redaccions que els alumnes havien fet en anglès!

llegir més

Europe Week

09-05-2018

The Europe Week is here! On Wednesday, we celebrate Europe Day. It is a very important celebration in the school, and we celebrate it with many activities in English, French and German!

The 'infantil' and 'primària' students can enjoy a theatre show in...

Stop Motion a 2n de secundāria

04-05-2018
Els alumnes de 2n de secundària estan realitzant un curtmetratge amb la tècnica del Stop Motion utilitzant les noves tecnologies, telèfons mòbils o tauletes i diferents aplicacions.
Amb aquesta activitat els alumnes...
Contactar ˇ Nota legal ˇ Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n ˇ 08230 Matadepera ˇ Tel.: 937 870 825 ˇ escolamontcau@montcau.net