• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Molavisiķ: El gran espectacle

22-12-2017

Un any més, els alumnes més grans de l'escola ens han fet riure i passar una gran estona amb l'espectacle de Molavisió! Preparat de principi a final pels mateixos nois i noies han un ofert un autèntic espectacle!

Tots els cursos de secundària i batxillerat han aportat el seu granet de sorra per...

Festa de Nadal de Primāria

21-12-2017

Dimecres ha arribat i el gran dia de Primària ha estat! Fa dies que el Nadal inunda els nostres carrers, places, barris i ciutats però també cada racó de l'escola! Els nens i nenes de primària han estat preparant durant el trimestre unes fantàstiques actuacions per celebrar l'arribada d'aquesta...

La Roser Malgosa es jubila

21-12-2017

Aquest dimecres dia 20 de desembre tot el personal de les escoles Montcau - La Mola, Els Pinetons i Quitxalla vam fer un sopar per celebrar el Nadal i poder-nos desitjar unes Bones Festes!

A més a més abans de començar el sopar vam fer un petit homenatge a la...

Festa de Nadal de Parvulari

20-12-2017

Ahir dimarts 19 de desembre els nens i nenes de parvulari del Montcau - La Mola van celebrar el Nadal. Van ser els primers a fer-ho de tota l'escola i ho van fer acompanyats de les seves famílies, companys i mestres. El pavelló de l'Èpic es va transformar en un autèntic i magnífic auditori per acollir la...

Ens visita l'Ambaixador Reial

20-12-2017

Ahir a la tarda l'Ambaixador Reial dels Reis d'Orient va venir a l'escola convidat pels nois i noies de batxillerat.

Molts nervis s'acumulaven a la cua mentre els nens i nenes esperaven per poder-li donar la carta i respondre les preguntes que els feia!

Quina emoció poder conèixer els patges! I quin honor poder-los...

Els Pinetons celebra el Nadal

20-12-2017

Ahir a la tarda el menjador de parvulari va ser el lloc escollit per celebrar la Festa de Nadal amb tots els nens i nenes d’Els Pinetons i també les seves famílies.

 Una obra de teatre ben bonica representada per un grup de mares voluntàries va esdevenir tot un èxit i va captar...

El pessebre de l'escola

15-12-2017

Com ja és tradició a l'escola, els alumnes de 6è de primària un any més han estat els encarregats de fer el pessebre que adorna el passadís de primària. Són molts els racons de l'escola que ja s'han omplert de Nadal però quan arriba el pessebre ja li donem la benvinguda del tot!

Projectes de recerca

11-12-2017

Durant la setmana del 27 de novembre a l'1 de desembre, els alumnes de 4t de secundària van dur a terme els Projectes de recerca, un conjunt d'activitats de descoberta i recerca al voltant d’un tema escollit i acotat sota el guiatge d'un professor.

Alguns dels valors que es desenvolupen i es treballen en aquests projectes...

Els nostres alumnes a Ruanda

04-12-2017

El passat dijous dia 30 de novembre, dos alumnes de 2n de batxillerat, la Cristina Trullàs i l’Albert Turu, i l’exalumna Marta Isern, van oferir una xerrada sobre les seves experiències a Ruanda, país africà on van fer estada el passat mes de juliol.

Ens van anar comentant la seva estada a...

Contactar ˇ Nota legal ˇ Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n ˇ 08230 Matadepera ˇ Tel.: 937 870 825 ˇ escolamontcau@montcau.net