• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca4
Acreditacions

Work Experience Week

Work Experience Week és un projecte dissenyat per introduir als estudiants de batxillerat els coneixements per treballar a l'estranger. Consisteix en assistir a classes durant el matí i està centrat en l'anglès empresarial (anglès enfocat a les finances, al món empresarial, a la comunicació, a les relacions internacionals, etc.).

Els alumnes reben classes enfocades a la pràctica oral de Business English, aprenen a preparar entrevistes de feina en anglès, a escriure CV, etc., sempre amb professors nadius.

Les classes, per tant, es centren en la conversa en anglès i, a les tardes, es realitzen visites a diferents empreses locals o centres de negocis per veure sobre el terreny com es treballa a l’estranger i on se'ls informarà sobre el que es necessita i és important per obtenir una ocupació a l'estranger. És una excel·lent manera d'arribar a conèixer el mercat de treball a l'estranger i començar a fer un primer pas cap al seu futur internacional.

Els alumnes disposaran d'un projecte per treballar durant tota la setmana els aspectes que vagin aprenent. Estaran allotjats per parelles en una família. L’esmorzar i sopar els faran amb la família i, per dinar, se’ls prepararà un packed lunch que menjaran a l’escola. A més, durant l’estada, els alumnes estaran acompanyats per professors de la nostra escola.

Exemple d’activitats de la Work Experience Week:

Contactar · Nota legal · Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n · 08230 Matadepera · Tel.: 937 870 825 · escolamontcau@montcau.net
Designed by: 2014