• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Acreditacions

Casal de Nadal

Un any més des del Club Montcau us oferim la possibilitat de participar l Casal de Nadal, per als alumnes de P3 a 4t de primària.

Calendari: Dimecres 2, dijous 3, divendres 4 i dilluns 7 de gener de 2019.

 

L'Avet que no podia créixer!

 

I vet aquí un avet que és petit, no ha crescut gaire, té les fulles d'un color verd apagat i sovint se sent molt i molt cansat. Ell voldria ser una gran avet de Nadal, ben decorat, ple de boles de colors i moltes llumetes que el fessin brillar... però no pot, no té forces a les branques i a més a més amb aquest color tant pàl·lid que llueix, ningú se'l vol endur a casa seva.

Què li pot passar? És normal que sigui tant petit i tingui aquest mal color?

Els avis i àvies del poble, diuen que fa anys i panys, els avets eren molt alts i frondosos, lluïen unes branques plenes de fulles d'un verd ben lluent... però de mica en mica van anar desapareixent.

  

Aquesta història ben senzilla però malauradament massa propera, serà el fil conductor d'aquests dies. De manera lúdica i amena aprofitarem per fer proper als nens i nenes del casal de com es veu afectat el nostre entorn pel canvi climàtic i col·laborarem en el projecte de sensibilització que hem engegat a l'escola per participar en l'iniciativa que es dur a terme al poble de Matadepera: Matadesphera.

 

 

Contactar · Nota legal · Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n · 08230 Matadepera · Tel.: 937 870 825 · escolamontcau@montcau.net