• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Acreditacions

Els Pinetons Club Montcau

En aquest espai podreu trobar tots els detalls de les activitats pensades per els nens i nenes de la llar d'infants Els Pinetons i les seves famílies, així com la butlleta d'inscripció.

 

NATACIÓ EN FAMÍLIA:

Des de l'escola us oferim la possibilitat de venir a fer sessions de natació amb el vostre fill o filla, una activitat que anomenem Natació en família.

L'activitat s'iniciarà a les nostres instal·lacions esportives el proper dijous 7 d'octubre i s'efectuarà per trimestres durant tot aquest curs escolar.

Aquest primer trimestre anirà des del 7 d'octubre fins al 16 de desembre.

L'horari serà els dijous de 17h a 18h de la tarda. En cas d'estar interessats en aquestes sessions aquàtiques trobareu la butlleta a la web de l'escola i s'ha de retornar correctament omplerta i signada a clubmontcau@montcau.net o a la secretaria de l'escola.

Més informació i inscripcions, fent click aquí.

 

ESPAI DE CRIANÇA:

Aquest curs a l'escola posem en marxa una nova activitat del Club Montcau famílies: Espai de criança. Una activitat oberta a tothom, per a famílies d'Els Pinetons i també de fora l'escola.

Serà un espai de trobada on es podran intercanviar experiències, inquietuds i recursos entre famílies amb fills i filles de 0 a 3 anys. A més també podrem compartir una estona de joc amb els infants en un entorn educatiu.

L'activitat s'iniciarà a les instal·lacions de Els Pinetons el proper dimarts 5 d'octubre. Es pot optar a fer sessions esporàdiques o per trimestres durant tot aquest curs escolar. Aquest primer trimestre anirà des del 4 d'octubre fins al 14 de desembre.

L'horari serà els dimarts de 17h a 18h, dinamitzat i guiat per la psicòloga i Directora de la Llar d'Infants.

Més informació i inscripcions, fent click aquí.

 

 

Avis Legal Politica de Privacitat Politica de Cookies

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n � 08230 Matadepera � Tel.: 937 870 825 � escolamontcau@montcau.net