• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Acreditacions

Activitats Club Montcau

Des de l'escola, sempre hem volgut potenciar aquelles activitats no curriculars que, amb criteri pedagògic, han donat, donen i donaran continuïtat a la formació integral dels nostres alumnes.

Aquestes activitats també formen part del nostre model educatiu, ja que inclouen la formació i educació dels alumnes en un espai pensat per a potenciar la relació i la convivència en altres aspectes importants de la vida com són, per exemple, l'ampliació de coneixements, la disciplina esportiva, l'aprenentatge d'altres idiomes, la música, el món de la interpretació i altres activitats de lleure en general.

Club Montcau Els Pinetons

Fent click aquí podreu trobar tots els detalls de les activitats pensades per els nens i nenes de la llar d'infants Els Pinetons i les seves famílies, així com la butlleta d'inscripció.

 

Club Montcau parvulari i primària

Fent click aquí podreu trobar tots els detalls de les activitats pensades per els nens i nenes de parvulari i primària (en horari de migdia o de tarda), així com les butlletes d'inscripció.

 

Club Montcau secundària

Fent click aquí podreu trobar tots els detalls de les activitats especialment pensades per l'alumnat de l'ESO i batxillerat, així com la butlleta d'inscripció.

 

 

Per fer front a la Covid-19 i mantenir un entorn segur, hem adaptat les activitats del Club Montcau. Fent click aquí podreu llegir les mesures adoptades per cada una de les activitats.

 

 

Avis Legal Politica de Privacitat Politica de Cookies

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n � 08230 Matadepera � Tel.: 937 870 825 � escolamontcau@montcau.net